Revenant Gore-Tex Pro Jacket Tech-Air® Compatible

2 Termékek

314 500 Ft‎

A szélsőséges időjárási és motorozási viszonyoknak ellenálló, teljes funkcionalitású kalandtúrkabát. A Revenant fejlett GORE-TEX® szövettel rendelkezik, amely légáteresztő, víz- és szélálló. Az Alpinestars osztályvezető Tech-Air® légzsákrendszerének hozzáadásával a Revenant védő funkciói nyugalomban nyújtanak bizalmat, így a komoly túravezető élvezheti a motorozást.

Termékleírás:

• Több anyagból álló, több paneles főhéj-konstrukció, amelyet úgy terveztek és fejlesztettek, hogy optimális kényelmet és teljesítményt biztosítson.

• GORE-TEX® Pro Shell háromrétegű felépítés, amely magában foglal egy speciális nagy teljesítményű GORE-TEX® membránt, erős külső anyaghoz kötve és tartós belső béléssel, amely vékony, csökkentett anyagú szerkezetet biztosít a három réteg között mozgás nélkül, amely elősegíti a nagyobb tartósságot.

• Stratégiailag elhelyezett Armacor® megerősítések a vállon, könyökön és a hát felső részén a tartósság és a kényelem érdekében.

• Fejlett szellőztető rendszer, amely több levegő beömlőnyílásból áll az elülső oldalon és a hátul lévő kilépőnyílásokból az Alpinestars túrakabátjának legmagasabb szintű szellőzése érdekében.

• A stratégiailag elhelyezett elasztikus burkolatok optimális illeszkedést biztosítanak.

• A csukló, felkasr, és derék beállítók, lehetővé teszik a személyre szabott illesztést, és segítik, hogy a ruházat és a protektorozás csúszás esetén is a helyén maradjon.

• Fényvisszaverő betétek az éjszakai / gyenge fényviszonyoknál a láthatóság javítása érdekében.

• Az elülső vízálló zsebek és a belsőzseb, valamint a hátsó nagy zseb a biztonságos és kényelmes tárolás érdekében. Vízálló cipzáras zsebek a garantált száraz tárolás érdekében.

Vélemények

Írd meg véleményed

Revenant Gore-Tex Pro Jacket Tech-Air® Compatible

Revenant Gore-Tex Pro Jacket Tech-Air® Compatible

A szélsőséges időjárási és motorozási viszonyoknak ellenálló, teljes funkcionalitású kalandtúrkabát. A Revenant fejlett GORE-TEX® szövettel rendelkezik, amely légáteresztő, víz- és szélálló.

30 Hasonló termékek