Motostar: új Alpinestars szaküzlet nyílt Budapesten

Minőség és választék terén sem ismer kompromisszumot az Alpinestars. Friss hazai forgalmazója, a Motostar sem: bemutatjuk az új szaküzletet.

Az Alpinestars márkát 1963-ban alapította Sante Mazzarolo az olaszországi Asoloban, az Alpok lábánál. Eredetileg hegymászó- és síbakancsok gyártásával indultak – innen is származik a cég neve, amely az olasz “stella alpina” angol fordítása. Ami pedig nem más, mint egy világszerte ismert kis hegyi virág, amely a német nevéről azonnal eszébe fog jutni mindenkinek – az ugyanis nem más, mint az “Edelweiss”, magyarul a havasi gyopár.

A Motostarban mindent megkapsz, amire utcai motorozáshoz vagy versenypályára szükséged lehet (a képekre kattintva galéria nyílik, amely az egész szaküzletet bemutatja)

A Motostarban mindent megkapsz, amire utcai motorozáshoz vagy versenypályára szükséged lehet (a képekre kattintva galéria nyílik, amely az egész szaküzletet bemutatja)

A választék azonban hamarosan motokrossz-, majd gyorsasági motoros csizmák gyártásával is kibővült. A termékek kitűnősége és a márka okos sporttámogatása együttesen vezettek oda, hogy egymás után jelent meg olyan világbajnokok lábán, mint Roger DeCoster, Kenny Roberts vagy Mick Doohan. A kilencvenes években az Alpinestars kilépett a csizmagyártók sorából: ekkor a kínálatban minden létező motoros védelmi eszköz és ruha megjelent kesztyűktől a teljes bőrcuccokig.

Videónkban igyekeztünk a Motostar szaküzletet és annak termékeit is bemutatni nektek 

Ma a vállalatot az alapító fia, Gabriele Mazzarolo vezeti, irodáik vannak Los Angelesben és Tokióban is – a főhadiszállás és a kutatási-fejlesztési részleg azonban Észak-Olaszországban maradtak. Az Alpinestars által fejlesztett légzsákos védelmi rendszer, a Tech Air Race System a legfejlettebb ilyen holmi a világon – mivel pedig a hegyi gyopáros logóval ellátott bőroverálokat ma is a legnagyobb nevek hordják, így például Marc Marquez 2013-as 337 kilométer/órás bukásánál a nagyvilág is megfigyelhette, mire képes a cucc.

Az üzlet előtt kényelmesen parkolhatsz motorral

Az üzlet előtt kényelmesen parkolhatsz motorral

Nem mellesleg a vállalat az autósport területén is komoly nevet vívott ki magának tűzálló felszereléseivel, amelyeket nem kisebb nevek viseltek és viselnek az F1 vagy éppen a NASCAR sorozatokban, mint Michael Schumacher, Jenson Button, Fernando Alonso és Jimmie Johnson – de a Top Gear Stigje is Alpinestars overalban nyomja az ipart.

Gyors, egy perces zenés kedvcsinálót is készítettünk nektek

Mi azonban kanyarodjunk vissza a motoros ruházatokhoz, hiszen azok érintenek bennünket a leginkább. Ezek a világviszonylatban is abszolút csúcskategóriásnak számító felszerelések a két keréken pályázó- vagy éppen túrázó motorosok által támasztott minden igényt képesek lefedni és kielégíteni. Mostantól már hazánkban is, ugyanis a 2016-os motoros szezon elejére új forgalmazóhoz, a Motostarhoz került a márka – ők pedig megnyitották gyönyörű és jól felszerelt szaküzletüket Budapesten, a Petneházy utca 55 alatt.

Túraruházat minden elképzelhető felhasználási területre

Túraruházat minden elképzelhető felhasználási területre

A boltban valóban minden megtalálható, amire vágyhatunk: egy- és kétrészes bőrruhák, külön kabátok és nadrágok bőrből, vagy éppen textilből. Utóbbiak között két- és három rétegű, Gore-tex membrános vagy akár hálós kivitelek is vannak. Mindenhez van megfelelő csizma vagy éppen motoros cipő, kesztyű és esőruha. A beszerzésben pedig az eladók magas szakmai felkészültséggel fognak segíteni – így ha valóban a legjobb cuccokra vágysz, ezt a címet üsd be a navigációba vásárlás előtt.

Forrás: http://onroad.hu/2016/03/27/motostar-uj-alpinestars-szakuzlet-nyilt-budapesten/


Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Címkék