Nagy hőségre is kényelmes védelem

Nagy hőségre is kényelmes védelem

Kényelmes védelem: Alpinestars Bionic Pro protektoring

2017. május 19., péntek - Macko

Létezik olyan védelmi eszköz, amit a legnagyobb hőségben is elviselsz: ez a protektoring. A Bionic Pro ebből egy felső kategóriás darab. (x)

Nem véletlen, hogy a terepmotorosok nem cordura vagy bőr motoros ruhát hordanak: az intenzív mozgás során elviselhetetlen lenne. Ugyanez a helyzet nyáron városban is – ott nincs intenzív mozgás, de menetszél sem annyi. Aztán van az a hőség, amikor belerohadsz a legátszellőzősebb zárt ruciba is. Ilyenkor jön a pólóban közlekedés – mondván, hogy csak itt futkosok a városon belül, mi baj eshet? Pedig az aszfalt már robogóról is túl kemény és nagyon hosszú gyógyulással ajándékoz meg egy egyszerű elcsúszásnál is. A megoldás ugyanaz a ruhadarab, amit a terepes srácok viselnek: egy jó protektoring. Ismerd meg az Alpinestars Bionic Pro cucc paramétereit és tudását!

Nézzük, mit tud!

Minden fontos részt véd, tökéletesen szellőzik és gyorsan bele tudsz ugrani

A terméket a tervezők ellátták a legújabb biztonsági követelményeknek megfelelő beépített mell-, könyök-, váll- és gerincprotektorokkal – de az Alpinestars’ BNS nyakvédő fogadására is előkészítették. Íme a részletes tudománya pontokba szedve:

  • Feszes illeszkedés, jól szellőző elasztikus háló cordurával bővített panelekkel a csúszás elleni védelemért.
  • Beépített mellkas- és hát protektor panelek erős polymer keverékből a kedvezőbb flexibilitásért és a súly csökkentéséért.
  • Vékony CE minősítésű váll és könyök protektorok.
  • A hát protektor Level 2-es CE minősítésű és magába foglalja az innovatív 3D könnyű hibrid polymer szivacsot, amely légáteresztő és viselőjéhez idomul.
 • Cordura textil a biztonsági pontokon az ellenállóságért és a csúszás elleni védelemért.
 • Könyöknél és hónaljban nagy méretű lyukak a jobb szellőzésért és a könnyebb súlyért.
 • Prémium automatikusan záródó YKK cipzár és kocsi zseb.
 • Hőkezelt szivacsok a veséknél a komfortért és a biztos illeszkedésért.
 • Kivehető felső mellrész párnázás az Alpinestars BNS nyakvédő illesztéséhez.
 • Gumírozott nyakvédő rögzítési lehetőség a BNS nyakvédőhöz

Az Alpinestars Bionic Pro protektoring a márka hazai forgalmazójánál, a Motostarnál szerezhető be, ára 63’000.- forint. Kényelmes és biztonságos lesz egyszerre, és még azok is hálásak lesznek érte, akikhez nem izzadtan és büdösen, hanem kellemes illattal érkezel meg motorral.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: