HURRICANE RAIN SUIT

Elérhető

12 Termékek

33 500 Ft‎

Az Alpinestars Hurricane egyrészes esőruhája, nagyon könnyű poly-nylon anyagból készült. Arra lett tervezve, hogy amikor nincs rá szükség, egészen kicsire össze lehessen hajtani a kis tároló táskájába, hogy aztán, amikor felveszed, szembe nézhess a legnagyobb viharokkal is. Minden illesztését és varrását lehegesztették, illetve az egész ruházat PU kezelt a tökéletes vízállóságért. A belső részét nemcsak kiegészítették egy hálóval, de különleges kezelést is kapott annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az az idegesítő pillanat, amikor az esőruha oda tapad a ruházathoz. Tépőzárral állítható a derék részen. Cipzáras és egyben gumírozott lábrésze elősegíti, hogy a legtöbb motoros csizmával tökéletesen viselhető legyen. Természetesen tele fényvisszaverő bővítésekkel, hogy a csökkent látási viszonyok között is könnyedén meglássák viselőjét.

Jellemzők:

  • Könnyű PU kezelt 100%-ban vízálló poly- nylon anyagból készült, mely belülről letapadást gátló kezelést kapott.
  • Minden varrás lehegesztve a garantált vízállóságért.
  • Könnyű poly-hálós bélés annak érdekében, hogy könnyű legyen felvenni, illetve ezzel elősegítve a belső levegőáramlást.
  • Fényvisszaverő bővítések segítik elő a láthatóságot.      
  • Kényelmes tároló táska, amibe behatogatva egész kevés helyet foglal.
  • Tépőzárral szűkíthető derék részen.
  • Cipzáras és gumírozott lábrész, hogy közel minden csizmára rá lehessen húzni.

Vélemények

Írd meg véleményed

HURRICANE RAIN SUIT

HURRICANE RAIN SUIT

Az Alpinestars Hurricane egyrészes esőruhája, nagyon könnyű poly-nylon anyagból készült. Arra lett tervezve, hogy amikor nincs rá szükség, egészen kicsire össze lehessen hajtani a kis tároló táskájába, hogy aztán, amikor felveszed, szembe nézhess a legnagyobb viharokkal is.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

2 Hasonló termékek