HURRICANE RAIN PANTS

Elérhető

11 Termékek

16 500 Ft‎

Alpinestars Hurricane Rain Jacket and Pants

Az Alpinestars Hurricane Dzseki és nadrág, nagyon könnyű poly- nylon anyagból készült és arra lett tervezve, hogy amikor nincs rá szükség egészen kicsire össze lehessen hajtani a kis tároló táskájába, hogy aztán mikor felveszed szembe nézhess a legnagyobb viharokkal is. Minden illesztését és varrását lehegesztették, illetve az egész ruházat PU kezelt a tökéletes vízállóságért. A belső részét nem csak kiegészítették egy hálóval, de különleges kezelést is kapott annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az az idegesítő pillanat mikor az esőruha oda tapad a ruházathoz, így a levegő is kellemesen átjárja a ruházatot belülről. Elasztikus derék rész a nadrágon és a kabáton is kizárva így az időjárás viszontagságait. Cipzáras és egyben gumírozott lábrésze elősegíti, hogy a legtöbb motoros csizmával tökéletesen viselhető. Természetesen tele fény visszaverő bővítésekkel, hogy a csökkent látási viszonyok között is könnyedén meglássák viselőjét.

Jellemzők:

  • Könnyű PU kezelt 100%-ban vízálló poly- nylon anyagból készült mely belülről letapadást gátló kezelést kapott.
  • Minden varrás lehegesztve a garantált vízállóságért.
  • Könnyű poly- hálós bélés annak érdekében, hogy könnyű legyen felvenni, illetve ezzel elősegítve a belső levegő cirkulációt.
  • Fény visszaverő bővítések segítik elő a láthatóságot.
  • Kényelmes tároló táska, amibe behatogatva egész kevés helyet foglal.
  • Elasztikus derék rész a nadrágon és a kabáton is annak érdekében, hogy a víz semmilyen részen ne tudjon beszökni.
  • Cipzáras és gumírozott lábrész, hogy közel minden csizmára rá lehessen húzni.

Vélemények

Írd meg véleményed

HURRICANE RAIN PANTS

HURRICANE RAIN PANTS

Az Alpinestars Hurricane Dzseki és nadrág, nagyon könnyű poly- nylon anyagból készült és arra lett tervezve, hogy amikor nincs rá szükség egészen kicsire össze lehessen hajtani a kis tároló táskájába, hogy aztán mikor felveszed szembe nézhess a legnagyobb viharokkal is.

2 Hasonló termékek