TECH-AIR LÉGZSÁK ALPINESTARS  Egy termék van a kategóriában

Alkategóriák

 • TECH-AIR RACING

  TECH-AIR™

  A Tech-Air™ az első, teljesen önálló, semmi mással nem összekötött légzsák-rendszer, amely csak a saját érzékelőit használja a baleset felismerésére, és a légzsák működésbe hozására. A légzsák a működéshez nem igényel semmiféle kiegészítést a motorkerékpárra, tehát, olyan szabadságot ad viselőjének, mint semmi más, hasonló termék a piacon.

  A másodperc tört része alatt működésbe lépő Tech Air™ légzsák átfogó védelmet nyújt viselőjének azáltal, hogy balesetnél megvédi a teljes hát-, váll-, vese- és mellkasrészt.

  A Tech-Air Race légzsák-rendszer két féle üzemmódban használható:

  Utcai-túra, illetve pályamotorozás üzemmódban, mivel más típusú esések, balesetek következnek be közúton és versenypályán.

  A Tech-Air™ rendszert egy speciális mellénybe építették (légzsákok, elektronika és érzékelők). A mellény maga vízálló, nincs véglegesen rögzítve egyetlen motoros ruhába sem, viszont az arra speciálisan előkészített Alpinestars bőrruhákkal, bőr- és textilkabátokkal együtt hordható, azokhoz csatlakoztatható. Ezek a „Tech-Air előkészített” kabátok, bőrruhák légzsák nélkül is viselhetők!

  Független

  Azzal, hogy a szenzorok a lehető legközelebb vannak a motoros testéhez az Alpinestars Tech- Air™ aktiválódik anélkül, hogy a motorkerékpár felől bármilyen jelnek kéne érkeznie.

  Minden időjárás mellett

  Az elektromos részek egy kimagaslóan ellenálló házba vannak építve így a légzsák vízálló is.

  Nincs installáció

  A Teh- Air™ működéséhez nem kell semmit rátenni a motorkerékpárra, nem igényel semmilyen külső szenzort csak és kizárólag a beépített szenzorok segítségével működik. Ennek köszönhetően nincsen semmien váraltan költség, nincsen semmiféle késleltetés egy baleset során, illetve nincsen téves reakció sem. Ezeknek köszönhetően bármilyen motoron és robogón hordható típustól és évjárattól függetlenül.

  Páratlan kutatás és fejlesztés

  Az elmúlt évtizedben a sok intenzív kutatás és fejlesztés, sok százezer kilométer tesztelés, számítógépes modellezés, illetve sok bábuval végre hajtott balesetnek köszönhetően a Tech- Air™ 30-60 milliszekundum alatt ismeri fel a baleseti helyzetet (baleset típusától függően). Amennyiben elkezdett felfújódni a Tech- Air™ rendszernek 25 milliszekundum időre van szüksége, hogy a teljesen felfújódott állapotot elérje. Ezáltal, már azelőtt eléri a 100%-os védelmi szintjét, mielőtt az első akadályba becsapódna a motoros! Eztán 5 másodpercig fenntartja a 100%-os védelmet, majd lassan leeresztenek a légzsákok.

  A Tech- Air™ utcai konfigurációja egy szofisztikált algoritmust használ, ami kifejezetten utcai használatra lett fejlesztve, hogy felismerje a fenyegető veszélyt a létező legnagyobb pontossággal. Az Alpinestars exkluzív analizáló szoftvere nem csak egyszerű balesetek során képes felismerni a veszélyt, de olyan esetekben is megfelelő, amikor a vezető csak egyszerűen elveszti az irányítást a motorkerékpárja felett, például off road körülmények között. Ez annak köszönhető, hogy a Tech- Air™ verseny légzsák a mozgásokat olyan szinten elemezi, hogy felismeri, ha esetleg egy „low- side” vagy „high- side” balesetről volna szó, tanulva a viselőitől, mint pédáúl Marc Marquez, Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa.

  Továbbá a Tech- Air™ akkor is védelmet nyújt viselőjének mikor az éppen statikus például mikor a piros lámpánál várakozva egy autó csapódik belé hátulról.

  A Race -verseny- üzemmódban, ami kifejezetten a pályamotorozás sajátosságait, és az ott bekövetkező veszélyhelyzetekhez fejlesztettek, sokban kül,önbözik az utcai "üzemmód"-tól: Álló helyzetben nem éles, hiszen nem kell számítani hátulról másik jármű becsapódására. A légzsák két felfújódást biztosít az utcai egy helyett, hogy egy esés után visszaülhess a motorra, és folytathasd a versenyt, vagy edzést.

  Innovatív konstrukció

  A Tech-Air™ légzsákot biztonságosan rögzítették egy kivehető és cserélhető hálós. jól szellőző mellénybe, amelyet a kabát alatt kell viselni. Így nagyobb védelemmel rendelkezik a teljes légzsák rendszer, ezzel megnövelve az élettartamát. Ugyanakkor ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy a légzsákot különböző, azzal kompatibilis ruházattal hordhassuk, igazodva a különböző stílusú motorkerékpárokhoz, felhasználáshoz, és időjárási körülményekhez. A Tech-Air Race Vest hordható egyrészes bőrruhához, bőrdzsekihez, vízálló textildzsekihez, és annak nyári, hálós változatához. A "Tech-Air Compatible" kollekció minden terméke hordható légzsákkal, vagy anélkül is. Mindegyik CE minősítésű váll- és könyökvédelemmel rendelkezik, jól kiegészítve az amúgy is magas fokú védelmi rendszert.

  Nyugalom - kényelem

  A Tech-Air™ System működését egy akkumulátor biztosítja, amely 25 óra folyamatos működést biztosít teljesen feltöltött állapottól számítva, de egy egyórás töltés is több órára elegendő. A rendszer a kabát összecippzározása által aktiválódik, erről a LED panelre pillantva meggyőződhetünk (bal alkarnál). Ez a megoldás azért is nagyon kényelmes, mert a vezetőnek semmilyen gombot/kapcsolót nem kell megnyomni, nem kell még a kesztyűt sem levenni a rendszer élesítéséhez.

  További információért hívja az üzletet, ahol felkészült munkatársak várják hívását. 06 1 6119114

 • TECH-AIR TOURING
 • TECH-AIR 5 SYSTEM
Összesen 1 termék van a kategórában
 • A korszerű külső védelmi technológiákkal felszerelt GP Tech v3 bőrruhát prémium kenguru, és marhabőrből készítik, hogy páratlan kopást és szakadást biztosítson. A korszerű külső védelmi technológiákkal felszerelt GP Tech v3 bőrruhát prémium kenguru, és...

  647 500 Ft‎

   Notice: Undefined index: colors_list in /home/motostar/public_html/cache/smarty/compile/ec/29/1c/ec291cf2e41240721902a814f96d99b6a76c4812.file.product-list-colors.tpl.cache.php on line 33

   Notice: Trying to get property of non-object in /home/motostar/public_html/cache/smarty/compile/ec/29/1c/ec291cf2e41240721902a814f96d99b6a76c4812.file.product-list-colors.tpl.cache.php on line 33
  In Stock
Összesen 1 termék van a kategórában

TECH-AIR LÉGZSÁK ALPINESTARS

Információ

Új termékek

Leértékelések

 • SP AIR GLOVES
  SP AIR GLOVES

  Kiemelt kényelem, pehelysúly jellemzi...

  36 000 Ft‎ -20% 45 000 Ft‎

Üzleteink

Címkék